Lasagne met Spinazie en Ham uit de Airfryer

Lasagne met Spinazie en Ham uit de Airfryer

Lasagne met Spinazie en Ham uit de Airfryer
Deze lasagne is niet helemaal gelukt zoals ik hoopte. De Airfryer had ik veel te laag staan qua temperatuur, slechts 160 graden. De volgende keer zet ik de Airfryer op een hogere temperatuur, 175 of 180 graden en dan wat regelmatiger kijken. De lasagnebladen moeten namelijk wel gaar worden en dat was nu net aan. Het vierkante bakblik (Xenos)wat ik voor de lasagne heb gebruikt paste precies in de Airfryer met de bakplaat er in.

Ingrediënten:200 gram spinazie (diepvries), 500 ml gezeefde tomaat, 1 klein potje wortels, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, oregano, scheutje melk, 100 gram ham, lasagnebladen, kaas,

Aantal personen: 2

Ontdooi 200 gram spinazie. Maak met de staafmixer een saus van 500 ml gezeefde tomaat met 1 klein potje wortels, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, oregano en een scheutje melk. Roer de ontdooide spinazie door de saus. Maak in een bakblik laagjes van de tomatensaus, plakjes ham en lasagne bladen. Wissel een paar keer af. Eindig met een laagje ham. Doe daarover nog wat kaas. Zet het bakblik in een voorverwarmde Airfryer op 175 graden voor ongeveer 20 minuten. Kijk wel af en toe of het goed gaat met de lasagne. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top