Pasta Kip Kerrie

Pasta Kip Kerrie

Pasta Kip Kerrie
Ingrediënten: 400 gram bloemkool en broccoli (gesneden), macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram kipgehakt, 2 eetlepels bloem, bouillon, kerriepoeder, kurkuma,

Aantal personen: 3

Kook 400 gram bloemkool- en broccolirossojes beetgaar. Houdt even apart. Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram kipgehakt toe. Bak het kipgehakt rul en los. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg dan geleidelijk ongeveer 500 ml bouillon toe (of zoveel tot je de gewenste dikte hebt). Breng de saus op smaak met kerriepoeder en kurkuma. Voeg de broccoli en bloemkool toe aan de saus. Warm nog even door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top