Lunchen bij Loetje in Gorssel

Lunchen bij Loetje in Gorssel

Lunchen bij Loetje in Gorssel clubsandwich pastrami
Vandaag hebben we weer musea bezocht. Deze keer zijn we naar Gorssel en Ruurlo geweest naar Museum More en Kasteel Ruurlo by More. In More vind je vooral kunst in de categorie modern realisme. In Kasteel Ruurlo wordt permanent het werk van Carel Willink tentoongesteld. Tussen de twee museumbezoeken in zijn we gaan lunchen bij Loetje. Geen biefstuk, waar Loetje om bekend is, maar clubsandwiches.

Ik koos voor de clubsandwich pastrami. Dit is een clubsandwich belegd met pastrami, mosterdmayonaise, rode ui, kaas en zuur.

Lunchen bij Loetje in Gorssel clubsandwich kip
Michel koos de clubsandwich kip. Deze sandwich is belegd met kip, knapperige bacon, sla, tomaat en mayonaise. Uiteraard hebben we weer gedeeld en zo proefden we elk van de pastrami en de kip clubsandwich. De sandwiches waren goed belegd, het brood licht getoast. Heerlijke clubsandwiches!

Lunchen bij Loetje in Gorssel toetje van Loetje
Op het bord hadden we het toetje van Loetje gezien: karamelzeezoutijs met stroopwafelcrumble en gekarameliseerde peer. Dat leek ons zo lekker, dat we dat ook hebben besteld. In een flink sorbetglas kregen we het toetje van Loetje geserveerd. Een heerlijk dessert!

Beide hebben we heerlijk gegeten bij Loetje, leuk om even naar toe te gaan na een bezoek aan museum More.

Loetje
Hoofdstraat 26
7213 CW Gorssel

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top