Leon Utrecht Centraal

Leon Utrecht Centraal

Leon Utrecht Centraal
Vandaag had ik een afspraak vlakbij Utrecht Centraal. Omdat ik niet wist wanneer de afspraak was afgelopen hadden we al afgesproken dat we wat gingen afhalen. Bij Utrecht Centraal kan dat eigenlijk ook prima. Bij Leon haalde ik twee gerechten die we uiteraard weer hebben gedeeld.

Het eerste gerecht was gobi curry. Dit is een milde Indiase curry met zoete aardappel, bloemkool, chili, gember en kruiden in kokosmelk. Dit was een vegan gerecht en super lekker. Als tweede gerecht koos ik Marokkaanse gehaktballetjes Dit zijn gehaktballetjes van biologisch Nederlands rundvlees in tomatensaus met verse kruiden, geroosterde zaden en aioli. Bij de Marokkaanse gehaktballetjes was ook een rode koolsalade. Beide gerechten werden met bruine rijst geserveerd.

De gerechten waren heel snel klaar, ideaal als je nog je trein wil halen. Beide gerechten vonden we lekker, anders dan anders. In ieder geval een aanrader!

Leon
Stationshal 4D
3511 CE Utrecht

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top