Vegetarische Shoarmaschotel

Vegetarische Shoarmaschotel

Vegetarische Shoarmaschotel
Ingrediënten: 1 pak vegetarische shoarma (175 gram), 400 gram Italiaanse groenten, 1 blikje tomatenpuree, knoflookpoeder, aardappelpuree, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 pak vegetarische shoarma even aan. Voeg 400 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak mee tot de groenten zacht beginnen te worden. Voeg 1 blikje tomatenpuree en wat knoflookpoeder naar smaak toe. Bak kort mee. Schep alles in een kleine ovenschaal die in de Airfryer past. Verdeel over de shoarma een laagje aardappelpuree. Bestrooi met wat geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten op 180 graden in de Airfryer. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top