Gevulde Kiprolletjes met Pasta Pesto

Gevulde Kiprolletjes met Pasta Pesto

Gevulde Kiprolletjes met Pasta Pesto
Ingrediënten: 1 Allerhande Box voor Gevulde Kiprolletjes (1 kipfilet, 1/3 pakje witte kaas, takjes munt, 1 pak verse tagliatelle, 1 courgette, 125 gram champignons, 1/2 potje rode pesto), peper,

Aantal personen: 2

Snijd 1 kipfilet door de lengte. Plet de kipfilet. Verkruimel 1/3 pakje witte kaas. Meng dit met fijngehakte munt. Besmeer 1 kant van de kipfilet met het witte kaas-munt mengsel. Vouw dicht en steek vast met een cocktailprikker. Bestrooi met peper. Doe de kipfilet-rolletjes in de voorverwarmde Airfryer op 180 graden voor 20 minuten. Kook ondertussen de tagliatelle gaar. Bak 1 gesneden courgette tot het bijna zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Bestrooi met peper. Roer er 1/2 potje rode pesto door. Warm even door. Serveer de tagliatelle met de groente en de kiprolletjes. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top