Pasta met Andijvie, Gehakt en Spek in Romige Kaassaus

Pasta met Andijvie, Gehakt en Spek in Romige Kaassaus

Pasta met Andijvie, Gehakt en Spek in Romige Kaassaus
Ingrediënten: pasta, 100 gram ontbijtspek, tijm, 200 gram gehakt, 400 gram andijvie, 250 ml crème fraîche, 100 gram geraspte kaas, peper,

Aantal personen: 3

kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram ontbijtspek met wat tijm tot het ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt los en bruin. Voeg 400 gram gesneden andijvie toe. Bak mee tot de andijvie is geslonken. Voeg 250 ml crème fraîche en 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas al roerende smelten. Breng op smaak met een beetje peper. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top