Thai Tapas van Happy Thai Corner Ede

Thai Tapas van Happy Thai Corner Ede

Thai Tapas van Happy Thai Corner Ede
Dan toch nog Thais dit weekend, maar dan Thais van Happy Corner Ede. We bestelden een aantal kleine gerechtjes, de Thai tapas en Thai Snacks, en een bak rijst. Dit kozen we: tapas ped (gerookte eendenfilet met saus en groenten), tapas laab (gehakte kip, peper, bosui, rode ui en verse munt), tapas kai kratiem (gebakken kipfilet met knoflook, peper en groente in oestersaus) en tapas groentemix (gebakken, gemengde groenten met knoflook en peper in oestersaus).

De snacks die we kozen waren: de saté kai (Thaise saté van kipfilet met satésaus) en kwoi tiauw loei souan (rijstflensje gevuld met kipfilet, gemengde groenten en Thaise saus). Kortom genoeg keuze.

We bestelden de bestelling rond half vijf met een bezorgtijd rond 18:00. De bezorging was er precies 18:00, helemaal perfect (zeker op zondag!). We hebben de gerechtjes nog wel een minuutje in de magnetron gedaan om het net even iets warmer te hebben. In ieder geval weer verschillende smaken, van best wel pittig (de laab) tot verrassend (de kwoi tiauw loei souan). Allebei hebben we heerlijk gegeten en zo hadden we toch nog Thais dit weekend.

Happy Thai Corner
Telefoonweg 75-77
6713 AK Ede

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top