Eten in het Grand Café bij Van Der Valk Zwolle

Eten in het Grand Café bij Van Der Valk Zwolle

Eten in het Grand Café bij Van Der Valk Zwolle Truffelburger
Ken je die twee die dachten op zaterdagavond bij de Thai te gaan eten? Nou dat werd het niet. Het Thais restaurant in Zwolle was helemaal vol, alle tafeltjes waren gereserveerd. Dan een Indonesisch restaurant op twee minuten lopen. Dat bleek alleen nog een toko te zijn, het restaurantgedeelte was gesloten. Dan maar terug naar het hotel. In het restaurant waren er ook helemaal geen tafeltjes meer vrij, maar er was nog wel een plekje in het grand café van het hotel en daar konden we ook gewoon bestellen van de kaart. Oké, ook goed.

Aan een hoog tafeltje gezeten bestelde ik een truffelburger, een burger past wel bij een diner in een grand café. Dit was een beefburger op briochebrood met oude kaas, rucola, rode ui, augurk, krokante uienringen en een kommetje truffelmayonaise. Op de plank ook nog een portie friet en een koolsalade.

Eten in het Grand Café bij Van Der Valk Zwolle Ossenhaassaté
Michel koos deze keer voor de saté en nam de ossenhaassaté. Dit was supermalse ossenhaas met Oosterse roerbakgroente, kroepoek en Oosterse saus.

Eten in het Grand Café bij Van Der Valk Zwolle Dame Blanche
Over het dessert waren we wederom eensgezind. Beide kozen we voor de dame blanche. Dit was een bol van vanille-ijs met een laagje witte chocolade waarover de serveerster warme chocoladesaus goot waardoor de witte chocolade langzaam smolt. Leuk om te zien. Uiteraard bij de dame blanche een goede dot slagroom.

Ook deze gerechten waren lekker, het werd snel geserveerd ondanks dat het restaurant en het grand café beide propvol zaten.

Van Der Valk Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

0
(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top