Borrelplank bij Van Der Valk Zwolle

Borrelplank bij Van Der Valk Zwolle

Borrelplank bij Van Der Valk Zwolle
Als je in Zwolle zit zou je denken dat je dan lekker Zwolle in gaat. Wij niet, wij zijn richting Ommen gegaan. Daar hebben we het Nationaal Tinnen Figuren Museum bezocht. Een leuk, kleinschalig museum met allerlei opstellingen van tinnen figuurtjes, zowel platte figuurtjes als driedimensionale figuurtjes.

Na Ommen zijn we richting Heino/Wijhe gereden. Daar was Kasteel Het Nijenhuis wat hoort bij het Zwolse museum de Fundatie. In dit museum werd oude kunst gecombineerd met moderne kunst en in de kasteeltuin was een beeldentuin. In ieder geval zijn we nu zeker wij houden meer van de oude kunst van het kasteel dan de moderne kunst.

Na deze museumbezoeken zijn we terug gegaan naar het hotel. In de brasserie verzilverden we onze voucher voor de borrelplank. Het was ook precies de goede tijd om te borrelen. Op de borrelplank hadden we eigenlijk een schaaltje olijven verwacht, maar dat zat er gelukkig niet bij.

Op de borrelplank kregen we bitterballen, blokjes boerenkaas, blokjes kaas met kruiden, plakjes gedroogde worst, nog andere dunne worstjes en groente stengels. Een hele leuke plank dus en best veel voor twee. In ieder geval hebben we al het lekkers op ons gemak op gesmikkeld.

De borrelplank staat niet standaard op het menu van de brasserie. Deze borrelplank hoort bij het city arrangement wat wij hadden geboekt.

Van Der Valk Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

0
(147 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top