Driegangenmenu bij Van Der Valk Zwolle

Driegangenmenu bij Van Der Valk Zwolle

Driegangenmenu bij Van Der Valk Zwolle tomatensoep
Rond half drie arriveerden we bij Van Der Valk Zwolle, onze bestemming van het weekendje weg. Dit hotel hebben we gebouwd zien worden op weg naar Friesland, maar hier waren we al eens eerder geweest om te lunchen. Na wat gedoe met de mobile key hebben we een tafeltjes gereserveerd in het restaurant van het hotel. We kozen er voor de diner deal, een driegangenmenu voor een leuke prijs.

Omdat ik zin had in soep begon ik met een tomatensoep. De soep had balletjes en een bloepje room. Bij de soep werd een broodje geserveerd.

Driegangenmenu bij Van Der Valk Zwolle pulled park salade
Michel koos een salade, de pulled pork salade. Dit is een salade met uiteraard pulled pork, gemengde sla en verder sesamzaadkrokantjes en pittige mayonaise.

Driegangenmenu bij Van Der Valk Zwolle kipsaté de luxe
Mijn gerecht is een gerecht wat Michel eerder zou kiezen dan ik: kipsaté de luxe. Dit was een royale kipspies met zoet-zure atjargroenten, bataatchips (zoete aardappelchips) en satésaus. De kipsaté is gemaakt van kippendijfilet.

Driegangenmenu bij Van Der Valk Zwolle schnitzel Zwolle
Michel’s hoofdgerecht was de schnitzel Zwolle. Dit is een schnitzel met ui, spek, paprika, sperzieboontjes champignons geserveerd met stroganoffsaus. En de schnitzel zou ik normaal gesproken eerder kiezen.

Driegangenmenu bij Van Der Valk Zwolle Peer
Over het nagerecht waren we eensgezind. Dat werd de peer. Dit was een proeverij van peer met een mousse van witte chocolade, een soort parfait van melkchocolade, perenpuree, clotted cream en spekkoek.

De gerechten waren allemaal lekker en werden snel geserveerd ondanks dat het druk was. In ieder geval een lekkere afsluiter van Michel’s verjaardag.

Van Der Valk Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

0
(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top