Bananensoes en Moorkop van Bakkerij Aalbertsen Doorn

Bananensoes en Moorkop van Bakkerij Aalbertsen Doorn

Bananensoes en Moorkop van Bakkerij Aalbertsen Doorn
Voordat we op pad gaan voor ons weekendje weg ben ik eerst zoals gewoonlijk naar mijn vader geweest. Vandaag was Michel mee en hij is jarig vandaag. Daarom haalden we taartjes bij Bakkerij Aalbertsen in Doorn. We haalden moorkoppen en bananensoezen. De moorkoppen waren gewoon zoals een moorkop hoort te zijn. Een soes gevuld met slagroom en over de soes een goede chocoladeglazuur. De bananensoes was gevuld met banketbakkersroom, slagroom en plakjes banaan. Uiteraard had de bananensoes een glazuurlaag met bananensmaak. Lekkere soezen!

Bakkerij Aalbertsen
Kampweg 12
3941 HH Doorn

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top