Loempia’s van Kippie met Babi Pangang

Loempia’s van Kippie met Babi Pangang

Loempia's van Kippie met Babi Pangang
De loempia’s van Kippie zijn lekkere loempia’s, moet je eens proberen, werd mij verteld in de trein. Eindelijk heb ik dan de loempia’s gekocht. De loempia’s gaan 20 minuten op 180 graden in de voorverwarmde Airfryer. Bij de loempia’s babi pangang en veldsla. Het moest wel een beetje lijken op de loempia babi pangang van cafetaria ‘t Hoekje!

De Kippie loempia’s waren overigens goed gevuld veel kip, logisch want het is van Kippie. De korst werd mooi bruin in de Airfryer. Degene van de trein, Gerda, had gelijk. Kippie loempia’s zijn lekker.

Kippie
Hoofdstraat 113
3901 AK Veenendaal

0
(172 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top