Elzasser kwartetje met Aardappelgratin en Koolsalade

Elzasser kwartetje met Aardappelgratin en Koolsalade

Elzasser kwartetje met Aardappelgratin en Koolsalade
Vandaag een Airfryer maaltijd. Bij de Keurslager op de Ellekoot haalde ik de weekspecial, Elzasser kwarteltjes. Aan de overkant bij de groenteboer haalde ik aardappelgratin en een koolsalade met appel en cranberry. Met een rekje kon ik alles mooi stapelen. De aardappelgratin deed ik eerst 3 minuten in de voorverwarmde Airfryer. Daarna de Elzasser kwartetjes erbij en dan nog eens 15 minuten in de Airfryer. Het Elzasser kwartetje is een stukje varkensvlees gevuld met spek, zuurkool en een honingmosterdsaus. Verrassend lekker.

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top