Wokschotel met Zoete Aardappel, Paprika en Kip

Wokschotel met Zoete Aardappel, Paprika en Kip

Wokschotel met Zoete Aardappel, Paprika en Kikkererwt
Eigenlijk moest dit in de oven klaar gemaakt worden, maar dat werd gewoon de wok. Gaat ook prima. Normaal gesproken hoort er een blikje kikkererwten door. Die hebben we echter geroosterd met wat kruiden in de Airfryer (160 graden/15 minuten) en ‘s avonds opgeknabbeld.

Ingrediƫnten: 1 Allerhande box voor ovengroenten (1 rode ui, 200 gram kipfiletblokjes, 3 zoete aardappelen, 1 rode paprika, 1 gele paprika, zakje gedroogde oregano, cherrytomaten, peterselie,), mayonaise, ketchup,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde rode ui tot het glazig is in hete olie. Voeg 200 gram kipfiletblokjes toe. Bak tot de kipfiletblokjes wit zijn. Voeg 3 in blokjes gesneden zoete aardappels, 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden gele paprika en het zakje gedroogde oregano door. Roerbak voor ongeveer 15 minuten op hoog vuur. Voeg vervolgens 1/2 bakje gehalveerde cherrytomaatjes toe. Roerbak nog een minuut of 5. Maak een sausje van 1 eetlepel mayonaise, 2 eetlepels tomatenketchup en gehakte peterselie. Serveer de groente met het sausje en nog wat fijngehakte peterselie. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top