Maleisische Kip

Maleisische Kip

Maleisische Kip
Ingrediënten: 1 pak Knorr Maleisische kip, 200 gram kipfilet, 250 gram sperziebonen, 1 ui, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml water,

Aantal personen: 3

Maak een marinade van de marinademix uit het pak Maleisische kip met 1 eetlepel olie. Marineer hierin 200 gram in blokjes gesneden kipfilet. Kook 200 gram sperzieboontjes beetgaar. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg de gemarineerde kip toe. Bak tot de kip gaar is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, de gekookte sperziebonen, 150 ml water en de sausmix uit het pak toe. Roer goed door. Zet het vuur lager en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top