Vega Stroganoff

Vega Stroganoff

Vega Stroganoff

Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml kookroom, paprikapoeder, 1 theelepel mosterd, zout, peper, 1 pak vegetarische gehaktballetjes,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is in hete boter. Voeg 1 gesneden rode paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 200 ml kookroom toe. Roer goed door. Breng op smaak met paprikapoeder, 1 theelepel mosterd, zout en peper. Voeg 1 pak vegetarische gehaktballetjes toe. Laat nog zo’n 10 minuten pruttelen. Eet smakelijk!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top