Brasserie de Kraai Renswoude

Brasserie de Kraai Renswoude

Brasserie de Kraai Renswoude renswous balletje
Vandaag hebben we ons eerste museumbezoek van het jaar gedaan. We zijn naar het Nationaal Militair Museum in Soest geweest. Na het bezoek zijn we op zoek gegaan naar een plekje om te lunchen. Een beetje laat zijn we gaan lunchen in Renswoude bij Brasserie de Kraai. Deze brasserie kende ik nog niet, tijd om te proberen!

Ik koos er voor het Renswous balletje. Dit is een broodje met een huisgemaakte gehaktbal met sla, komkommer, tomaat en mosterdsaus. Het gehakt is van Vleesboerderij Het Binnenveld in Rhenen. Uit de regio dus.

Brasserie de Kraai Renswoude broodje warm vlees
Michel nam een broodje warm vlees. Dit was een broodje belegd met warme fricandeau, sla, gebakken ui, gebakken champignons, satésaus en een gebakken ei.

Beide broodjes waren goed belegd, en erg lekker. Het bolletje salade wat erbij was vonden we overigens allebei verrassend lekker. Kortom Brasserie de Kraai is een leuk adres om een broodje te eten (of af te halen, want dat is ook mogelijk).

Brasserie de Kraai
Dorpsplein 4
3927WC Renswoude

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top