Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen
Traditiegetrouw gaan we rond oud en nieuw naar een toko om lekkere Indonesische gerechten te halen. Dit jaar zijn we naar Toko Sin gegaan. De lekkerste toko vinden wij. We hebben weer twee combinatie-gerechten genomen en hebben alles uiteraard weer gedeeld. Zo hadden we weer onze eigen rijsttafel. Wat hadden we deze keer?

Op het bord de kruidige nasi goreng en bami goreng met daarom heen daging redang (rundvlees in romige kokossaus), daging smoor (rundvlees in zoete ketjapsaus), ajam ketjap (kip in ketjapsaus) en ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus). De bijgerechten die we hebben gekozen waren sambal goreng boontjes (sperzieboontjes in lichtpittige saus) en sajoer lodeh (groenten in kokossaus).

Het bord was weer vol en het was zo lekker. Een goed begin van het nieuwe jaar en nieuw decennium.

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

(149 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top