Kapucijners met Spekjes en Appel

Kapucijners met Spekjes en Appel

Kapucijners met Spekjes en Appel
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 blikje tomatenpuree, 1 potje kapucijners, 1 appel, kerriepoeder, beetje water, 1 eetlepel appelstroop,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje kapucijners (uitgelekt) en 1 appel in blokjes gesneden toe. Schep even om. Voeg vervolgens een beetje water en 1 eetlepel appelstroop toe. Roer tot de appelstroop is opgelost. Laat nog een minuut of vijf zachtjes pruttelen. Lekker met krieltjes. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top