Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 pot wortels, 1 scheutje rode wijn, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, ketjap manis, chilisaus, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui, 3 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Roerbak tot het gehakt bruin en los is. Voeg 250 gram gesneden champignons en 1 pot wortels toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, een scheutje ketjap manis en een scheutje chilisaus toe. Roerbak even mee. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de spaghetti met saus en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(220 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top