Broccoli en Wortel met Kokos

Broccoli en Wortel met Kokos

Broccoli en Wortel met Kokos
Ingrediënten: 4 kemirinoten, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, ketoembar, kurkuma, 1 broccoli, 2 wortels, 250 ml water, 50 gram santen, 1/2 kippenbouillonblokje,

Aantal personen: 4

Rooster 4 kemirinoten 4 minuten in de Airfryer op 180 graden. Maak een boemboe van de geroosterde kemirinoten, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, ketoembar en kurkuma met de staafmixer. Mix tot een gladde massa. Zet even apart. Snijd de broccoli in roosjes en 2 wortels in plakjes. Kook de broccoli en wortel bij elkaar beetgaar. Laat het uitlekken. Bak de boemboe 1 minuut aan. Voeg 250 ml water, 50 gram santen en 1/2 verkruimeld kippenbouillonblokje toe. Laat al roerende de santen oplossen. Voeg vervolgens de groenten toe. Warm het geheel goed door. Lekker met rijst en gehaktballetjes. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top