Broccoli en Wortel met Kokos

Broccoli en Wortel met Kokos

Broccoli en Wortel met Kokos
Ingrediƫnten: 4 kemirinoten, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, ketoembar, kurkuma, 1 broccoli, 2 wortels, 250 ml water, 50 gram santen, 1/2 kippenbouillonblokje,

Aantal personen: 4

Rooster 4 kemirinoten 4 minuten in de Airfryer op 180 graden. Maak een boemboe van de geroosterde kemirinoten, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, ketoembar en kurkuma met de staafmixer. Mix tot een gladde massa. Zet even apart. Snijd de broccoli in roosjes en 2 wortels in plakjes. Kook de broccoli en wortel bij elkaar beetgaar. Laat het uitlekken. Bak de boemboe 1 minuut aan. Voeg 250 ml water, 50 gram santen en 1/2 verkruimeld kippenbouillonblokje toe. Laat al roerende de santen oplossen. Voeg vervolgens de groenten toe. Warm het geheel goed door. Lekker met rijst en gehaktballetjes. Eet smakelijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top