Gnocchi met Italiaanse Ricotta-Gehaktballetjes

Gnocchi met Italiaanse Ricotta-Gehaktballetjes

Gnocchi met Italiaanse Ricotta-Gehaktballetjes
Ingrediƫnten: 1 Allerhande box voor gnocchi met Italiaanse ricotta-gehaktballetjes (300 gram gehakt, 100 gram ricotta, tijm, 1 ui, 1 teen knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 pakje pastasaus basilicum, 500 gram gnocchi), 125 gram champignons, zout, peper,

Aantal personen: 4

Meng 300 gram gehakt met 75 gram ricotta, tijm, zout en peper. Draai er kleine gehaktballetjes van. Bak de gehaktballetjes rondom bruin in hete boter. Schep de gehaktballetjes uit de pan en houdt het een apart. Bak vervolgens 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teen knoflook, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden gele paprika ongeveer 5 minuten. Voeg daarna 125 gram champignons toe. Bak even mee. Doe de gehaktballetjes terug in de pan. Voeg vervolgens 1 pakje pastasaus toe. Laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes stoven. Bak ondertussen in een andere pan 500 gram gnocchi in hete boter en olie goudbruin. Serveer de gnocchi met de gehaktballetjes, saus en een beetje ricotta. Eet smakelijk!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top