Boeren Smulmoment bij Theehuis Bij Kees & Sien Veenendaal

Boeren Smulmoment bij Theehuis Bij Kees & Sien Veenendaal

Boeren Smulmoment bij Theehuis Bij Kees & Sien Veenendaal hartige plank
Vandaag was Michel ook vrij, gezellig. Alleen geen museumbezoek vandaag, al was het weer wel mooi om er op uit te gaan. Er waren boerenprotesten en bouwprotesten waardoor er veel drukte de hele dag door op de weg zou zijn. Kortom we hadden al besloten om thuis te blijven en een high tea te doen. Alleen waar? Het werd Theehuis Bij Kees & Sien. Daar kozen we voor een Boeren Smulmoment, past wel bij deze dag.

We begonnen het boeren smulmoment met de hartige plank. Op de plank broodjes met twee verschillende smeersels, een broodje kaas, een broodje filet american, een huisgemaakte gehaktbal en een stukje kip.

Boeren Smulmoment bij Theehuis Bij Kees & Sien Veenendaal zoete plank
Het tweede deel van het boeren smulmoment bestond uit de zoete plank. Op deze plank bosvruchten-cheesecake, macarons, een Veens kaatje (advocaat), kruidcake, schwarzwalderkirsch-rol en een marsepein-gebakje.

We zaten gezellig bij de kerstboom aan een klein tafeltje. Het paste allemaal maar net. Het duurde even voordat de eerste plank op tafel kwam, daarna ging het wel wat sneller. De hapjes waren lekker en voldoende. We hebben in ieder geval gesmuld.

Theehuis Kees & Sien
De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB Veenendaal

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top