Gebakjes van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal

Gebakjes van Bakkerij ‘t Haverland Veenendaal

Gebakjes van Bakkerij 't Haverland Veenendaal
Vandaag wonen Michel en ik alweer vijftien jaar samen! Daarom een gebakje bij de koffie en thee. Ik had de gebakjes bij ‘t Haverland gehaald. Dan sta je daar voor de vitrine en moet je keuzes maken. Altijd lastig om keuzes te maken uit zoveel lekkers. Ik heb gekozen voor twee totaal verschillende gebakjes: salted caramel gebakje en sprokkel schuim. Wat is sprokkel schuim? Een schuimgebakje met een bitterkoekje en rum volgens de verkoopster. Beide gebakjes hebben we weer gedeeld en wat waren ze lekker. Totaal verschillend qua smaken.

Bakkerij ‘t Haverland
Zandstraat 131
3905 EB Veenendaal

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top