Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi goreng
Ingrediƫnten: rijst, 2 uien, 4 teentjes knoflook, gemberpoeder, ketoembar, 1 theelepel sambal, 150 gram bakbacon, 150 gram hamblokjes, 1 prei, 2 eieren, 2 eetlepels vissaus, 1 eetlepel ketjap asin, 2 eetlepels rijstazijn, 1 theelepel sesamolie,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 2 gesnipperde uien met 4 fijngehakte teentjes knoflook, gemberpoeder, ketoembar en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in stukjes gesneden bacon en 150 gram hamblokjes toe. Roerbak even mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe. Bak kort meer. Roer vervolgens 2 eieren door het geheel en laat de eieren al roerend garen. Voeg vervolgens 2 eetlepels vissaus, 1 eetlepel ketjap asin, 2 eetlepels rijstazijn en 1 theelepel sesamolie toe. Roer even door. Voeg vervolgens de gekookte rijst. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top