Zelfgemaakte Vegetarische Burgers

Zelfgemaakte Vegetarische Burgers

Zelfgemaakte Vegetarische Burgers
Wist je dat vegetarische burgers eigenlijk al in de Tweede wereldoorlog gemaakt werden? Ze werden toen ook krachtrondjes genoemd. Eigenlijk hoor je het te maken met karnemelk, maar daar houd ik helemaal niet van. Om voor 3 eetlepels een pakje karnemelk te kopen, met volle melk ging het ook prima.

Ingrediënten: 1 ei, 3 eetlepels melk, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel aromat, zout, peper, 150 gram havermout, 50 gram geraspte kaas,

Aantal vegaburgers: 3

Klop 1 ei met 3 eetlepels melk, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel aromat, zout en peper tot de tomatenpuree goed is losgeklopt. Meng er 150 gram havermout door. Alles moet goed doorelkaar zijn geroerd. Laat het even staan. Voeg daarna nog 50 gram geraspte kaas toe. Roer goed door. Vorm er drie vegaburgers van. Laat de vegaburgers weer even staan. Bak de vegaburgers aan beide zijden bruin in hete boter. Wij hebben de vegaburgers op een Italiaanse bol gedaan met gebakken ui, curry en mayonaise. Eet smakelijk!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top