Geroosterde Pompoenstamppot met Kip

Geroosterde Pompoenstamppot met Kip

Geroosterde Pompoenstamppot met Kip
Ingrediënten: 1 Allerhande box voor geroosterde pompoenstamppot (500 gram kruimige aardappelen, 1 winterwortel, 1 rode ui, 400 gram pompoen, ras-el-hanout, kippendijfilet) melk, kipkruiden,

Aantal personen: 2

Schil de aardappels en kook de aardappels gaar in een laagje water. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Verdeel 1 in kleine blokjes gesneden winterwortel, 1 in stukken gesneden rode ui en 200 gram blokjes pompoen op de bakpan (of in een klein ovenschaaltjes) van de Airfryer. Strooi er ras-el-haout kruiden over. Zet de pan in de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 15 minuten op 200 graden. Bestrooi ondertussen de kippendijfilets met kipkruiden. Bak de kippendijfilet bruin in hete boter. Stamp de geroosterde groenten door de aardappels met een beetje melk. Breng op smaak met een beetje peper. Schep de pompoenstamppot op en leg er een stukje gebakken kippendijfilet bij. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top