Andijviestamppot met Gehaktbal

Andijviestamppot met Gehaktbal

Andijviestamppot met Gehaktbal
Vandaag zijn we een dagje naar het Openluchtmuseum geweest. Vandaag was de start van het wintermuseum en was er nog steeds de expositie ‘gruwelijk lekker’ en dit weekend stond in het teken van schaarste en overvloed. Zo woonden we een lezing bij over voeding in de Tweede wereldoorlog en proefden daar krachtrondjes (een vleesvervanger) en tulpenbol. In een boerderij hebben we nog een koolraapstamppot geproefd, in de ‘Jordaan’ een tulpenbon op de bon gehaald en bij een stroopmakerij hebben we warme fruitstroop geproefd (vervanger van boter). Leuk om dit zo mee te maken. Na heel veel stappen te hebben gelopen hebben we ‘s avonds makkelijk gegeten. Het werd andijviestamppot met een gehaktbal uit de Airfryer.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top