Hartige Taart met Broccoli en Ham uit de Airfryer

Hartige Taart met Broccoli en Ham uit de Airfryer

Hartige Taart met Broccoli en Ham uit de Airfryer
Zo handig die kleine springvormen. Bij Xenos heb ik er een gevonden met een doorsnede van 17 centimeter. Dit past prima in de Airfryer. Nu dus eens hartige taart proberen in de Airfryer en zowaar, dat ging prima.

Ingrediënten: 100 gram broccoli, 4 plakjes bladerdeeg, 3 eieren, 3 eetlepels Philadelphia truffel (roomkaas), 100 gram hamblokjes, kaas,

Aantal personen: 2 a 3

Kook 100 gram broccoli gaar. Laat de broccoli afkoelen. Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Klop 3 eieren met 3 eetlepels Philadelphia truffel. Verwarm de Airfryer voor op 175 graden. Besmeer een springvorm (17cm) in met boter. Bekleed met het bladerdeeg. Verdeel de broccoli en 100 gram hamblokjes in de springvorm. Giet het ei-mengsel over het geheel. Bekleed met plakjes kaas. Zet de springvorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde Airfryer op 175 graden.

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top