Hollands Stoofvlees

Hollands Stoofvlees

Hollands Stoofvlees
Vorige week had ik al een AH vleespakket voor beef redang gekocht, dat was al eigenlijk een succes. Deze keer zag ik het Hollands stoofvlees vleespakket staan. Het was en in de aanbieding en in de 35% korting. Korting op korting dus. Voor iets meer dan 5 euro maakte ik een prima stoofpotje, waarmee ik morgen nog een lekkere pastasaus kan maken.

Ingrediënten: 1 Albert Heijn Vleespakket voor Hollands Stoofvlees (2 uien, 1 teentje knoflook, 500 gram rundvlees, 2 kleine winterwortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 zakje stoofvleeskruiden, 1 plakje ontbijtkoek), 300 ml water

Aantal personen: 3

Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook. Bak tot de ui zacht is. Voeg 500 gram blokjes rundvlees toe. Bak tot het rundvlees bruin is. Voeg 2 in dunne plakjes gesneden winterwortels toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 zakje stoofvleeskruiden en 300 ml water toe. Breng kort aan de kook. Doe de deksel op de pan. Laat het geheel op laag vuur twee uur zachtjes pruttelen. Doe het laatste kwartier de deksel van de pan. Verkruimel er 1 plakje ontbijtkoek boven uit. Laat de saus indikken. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top