Brownie uit de Airfyer

Brownie uit de Airfyer

Brownie uit de Airfyer
In 2012 maakte ik voor het laatst zelf brownies, zeven jaar geleden! Tijd om weer eens opnieuw te maken. Deze keer maakte ik het in de Airfryer. Het was wel even uit proberen qua temperatuur, de brownie bleef best wel smeuïg van binnen. Het beslag in het bakblik was ook hoger dan in mijn normale brownievorm, daarbij is een Airfryer ook weer anders qua temperatuur. Kortom gewoon nog een paar keer proberen qua temperatuur en recept.

Ingredi├źnten: 185 gram roomboter, 185 gram pure chocolade, 275 gram basterdsuiker, snufje zout, 3 eieren, 85 gram bloem, 40 gram cacaopoeder, 6 walnoten,

Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier. Smelt 185 gram roomboter met 185 gram pure chocolade au bain marie. Laat de chocolade daarna iets afkoelen. Mix 275 gram suiker en een snufje zout met 3 eieren luchtig. Voeg 85 gram bloem en 40 gram cacaopoeder toe. Mix tot een glad beslag. Spatel vervolgens de gesmolten chocolade en eventueel walnoten door het beslag. Verwarm de Airfryer voor op 170 graden. Doe het beslag in de brownie-bakvorm. Zet de brownie-bakvorm ongeveer 20 minuten op 170 graden en daarna nog eens 20 minuten op 160 graden. Haal de brownie uit de brownie-bakvorm. Laat de brownie afkoelen. Snij dan in stukken. Smul ze!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top