Noodles met Kip, Champignons in Pindasaus

Noodles met Kip, Champignons in Pindasaus

Noodles met Kip, Champignons in Pindasaus
Ingrediƫnten: 1 theelepel rode curry pasta, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 blik kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel vissaus, 3 flinke eetlepels pindakaas, scheutje citroensap, 2 strengen noodles,

Aantal personen: 3

Bak 1 theelepel rode curry tot het los is en geurt in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel vissaus, 3 flinke eetlepels pindakaas en een scheutje citroensap toe. Roer tot de pindakaas is gesmolten. Roer er als laatste 2 strengen noodles door. Laat de noodles in de saus gaar worden. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top