Driegangen van De Keuken Wageningen

Driegangen van De Keuken Wageningen

Driegangen van De Keuken Wageningen pompoensoep en wild bouillon
Gisteren waren we even in Wageningen op zoek naar schoenen voor Michel en lekkere theetjes voor mij. Vooraf hadden we al bedacht om in Wageningen eten te halen. Dat deden we bij De Keuken. Hier zijn we zo vaak langsgelopen, maar nooit wat gehaald. Op Tripadvisor zag ik veel lovende verhalen over De Keuken en haar chef Josephine. Kortom we moesten gewoon hier eens wat te eten halen.

Voordat we konden bestellen mochten we allerlei lekkers proeven. We hebben vier soepjes geproefd, namelijk een courgettesoep, een venkelsoep, een pompoensoep en de allerlekkerste volgens Joshephine: de wildbouillon. Daarna proefden we nog van haar curieus: een kipcurry, een lamscurry en de vegetarische curry. Wat een verwennerij en wat lekker. Maar wat hebben we besteld?

We hebben twee kleine soepjes besteld, de pompoensoep en de wildbouillon. Uiteraard hebben we dit gedeeld. Zo lekker die totaal verschillende smaken.
Driegangen van De Keuken Wageningen kipcurry lamscurry boontjes
De hoofdgerechten waren curry’s, daar staat De Keuken om bekend. We hebben gekozen voor een lamscurry en een kipcurry. Ook dit hebben we gedeeld, je wilt natuurlijk alles proeven. Op het bord zie je de lamscurry uit Noord-India, een kipcurry uit Midden-India, saffraanrijst, gekruide rijst en sperzieboontjes met wat kruiden. De curry’s waren best pittig, maar je proefde wel het verschil tussen de beide curry’s en ook tussen beide soorten rijst.

Driegangen van De Keuken Wageningen chocoladetaart en cheesecake met kersensaus
Om het af te maken hadden we ook nog eens een nagerecht: chocoladetaart en cheesecake met kersensaus. De kersen waren uit eigen tuin. Josephine gebruikt ook veel groenten uit eigen tuin. De cheesecake was licht en luchtig, de kersensaus precies goed. De chocoladetaart was gewoon chocolade, dus gewoon goed.

Sowieso komen we nog een keer langs bij Josephine in haar keuken. Er is nog veel ander lekkers te halen. Ben je dus eens in Wageningen, breng een bezoekje aan De Keuken en probeer eens iets van Josephine’s gerechten.

De Keuken
Hoogstraat 5
6701 BJ Wageningen

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top