Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal

Pasta & Pizza van Da Asporto pizza hot bbq
Soms heb je van die dagen dat je geen zin hebt om te koken, vandaag was zo’n dag. Daarom bestelden we weer bij onze favoriete bezorg-Italiaan Da Asporto. Michel nam een pizza en koos deze keer voor de ‘hot bbq’. Dit is een pizza belegd met barbecuesaus, rundvlees, kip en jalapenos.

Pasta & Pizza van Da Asporto spaghetti bolognese
Zelf koos ik voor de spaghetti bolognese. Deze vind ik gewoon lekker van Da Asporto.

Omdat we via de eigen site hadden besteld, kregen we er een blikje cola bij. De bezorging was weer super snel. Sneller dan de aangegeven tijd in de mail. Zoals altijd waren de pizza en pasta erg lekker!

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top