Wraps uit de Airfryer

Wraps uit de Airfryer

Wraps uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 kipfilet, fajitakruiden, 450 gram Italiaanse groenten, 4 tortilla wraps, 1/2 bakje zuivelspread met bieslook, 200 ml crème fraîche, kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met fajitakruiden tot de kipfilet gaar is. Voeg 450 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Verwarm de tortilla wraps even in de magnetron. Besmeer met zuivelspread. Beleg met kip en groenten. Rol de wraps op en leg het in de pan van de Airfryer (of in een ovenschaaltje wat in de Airfryer past). Meng de rest van de zuivelspread met 200 ml crème fraîche. Verdeel over de wraps. Leg er als laatste nog wat plakjes kaas op. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!

0
(513 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top