Butterchicken met Naan

Kip

Butterchicken met Naan


Ingrediënten: 1 ui, 4 teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel garam masala, 2 1/2 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel djinten, 2 kipfilets, 125 gram cherrytomaten, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk, naamrood,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 4 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 1/2 theelepel garam masala, 2 1/2 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel djinten toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet helemaal wit is. Voeg 125 gram gehalveerde cherrytomaten en 1 blikje tomatenpuree toe. Roer even door en bak een minuut mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Laat het vervolgens in een half uur inkoken. Serveer met naanbrood. Eet smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top