Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 350 gram kippendijfilet, 1 Jumbo Maaltijdpakket voor Kip Kerrie (1 ui, 1 wortel, 1 teen knoflook, stukje gember, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 courgette, 1 stengel citroengras, 1 appel, 200 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje), 1 eetlepel kerriepoeder,

Aantal personen: 4

Kook de rijst zoals je gewend bent. Bak 350 gram in blokjes gesneden kippendijfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 gesneden wortel, 1 fijngehakte teen knoflook en 1 fijngehakt stukje gember toe. Bak tot de wortel zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden gele paprika en 1 gesneden courgette toe. Roerbak vijf minuten mee. Voeg vervolgens 1 gekneusde stengel citroengras, 1 in blokjes gesneden appel, 200 ml kokosmelk, 1 verkruimeld bouillonblokje en 1 eetlepel kerriepoeder toe. Breng kort aan de kook. Laat vervolgens met de deksel op de pan een minuut of 10 zachtjes pruttelen. Eet smakelijk!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top