Lunch in Tuschinski Amsterdam

Lunch in Tuschinski Amsterdam

Lunch in Tuschinski Amsterdam
Vandaag had ik een leveranciersdag vanuit het werk in Amsterdam. Altijd leuk. Deze keer was er een bijzondere locatie geregeld: het Tuschinski Theater in Amsterdam. Hier ben ik best vaak langs gekomen met de tram, maar nog nooit van binnen gezien. Wat een mooi theater, je hebt ogen te kort, zoveel is er te zien. Mocht je ooit een film daar gaan bekijken, als deze in zaal twee zit je echt gebakken (zo’n luxe).

Bij deze dag was ook een lunch verzorgd. Uiteraard verzorgd door een cateraar, want in Tuschinski zelf is er geen mogelijkheid om te lunchen. Er waren allerlei verse broodjes en verschillende salades (pastasalades, couscoussalades) met ook keuzes uit verschillende toppings. Ik ben gewoon voor de broodjes gegaan en had een broodje zalm en een broodje serranoham. De zalm was echt supervers en het broodje serranoham was lekker Italiaanse belegd met zongedroogde tomaatjes en serranoham natuurlijk.

O ja en de borrelhapjes waren ook goed geregeld. De dienbladen vol, voor iedereen genoeg.

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top