Ravioli uit de Airfryer

Ravioli uit de Airfryer

Ravioli uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 pak verse ravioli bolognese, 1 teen knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 450 gram Italiaanse groenten, 400 ml gezeefde tomaat, peper, mozzarella,

Aantal personen: 2

Kook de ravioli in 4 minuten gaar in kokend water. Bak 1 fijngehakt teentjes knoflook met 1 theelepel sambal en wat tijm ongeveer 1 minuut in hete olie. Voeg 450 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak een minuut of vijf. Voeg vervolgens ongeveer 400 ml gezeefde tomaat toe. Roer goed door en breng op smaak met peper. Schep de ravioli door de groenten. Schep het geheel in een kleine ovenschaal die in de Airfryer past. Verwarm de Airfryer op 180 graden. Verdeel ondertussen mozzarella over de ravioli. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten op 180 graden Airfryer. Eet smakelijk!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top