Vegaburger van De Vegetarische Slager met Satésaus en Atjar

Vegaburger van De Vegetarische Slager met Satésaus en Atjar

Vegaburger van De Vegetarische Slager met Satésaus en Atjar
Onze vriezer ligt wat vol met brood van de Too Good to Go bon van Bakker Achterberg die we afgelopen zaterdag scoorden. In die tas zaten ook harde, luxe broodjes. Prima voor een burger. Bij Albert Heijn kocht ik de vegaburgers van de Vegetarische slager, die ik om en om bakte in hete boter. Bij de burgers bakte ik ook 1 ui. Michel maakte zijn bekende satésaus. De broodjes hebben we even opgewarmd in de Airfryer. De broodjes zijn belegd met gebakken ui, atjar, de vegaburger en satésaus. Lekker snel klaar en weer een klein beetje ruimte in de vriezer.

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top