Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega
Vandaag zijn we eigenlijk vrij onverwacht naar Friesland gegaan. We hadden namelijk onze nieuwe mobieltjes gekregen, dus kon de oude naar Friesland. Heel toevallig hebben we precies zes jaar geleden een oude iPad daar gebracht. Nou die is inmiddels niet meer weg te denken daar. We hebben er ook gegeten, Chinees!

Net als de vorige keer is er twee keer een keuzemenu besteld en één loempia voor Jan. Het ene menu was met bami en het andere menu met nasi. Bij elk keuze menu kan je twee gerechten bij bestellen uit een keuzemenu. Wij konden dus vier verschillende gerechten bestellen. Er werd gekozen, ook net als de vorige keer, voor babi pangang, kip kerrie, rendang en tjap tjoy. Prima gegeten. Alleen was er best wel wat over, we waren dan ook met minder personen dan de vorige keer, maar dat is uiteraard bewaard.

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

2 thoughts on “Kota Radja Wolvega

    1. Hebben we ook gedaan hoor, lokaal in Friesland. Maar een ‘ouderwetse’ Chinees zoals Kota Radja, is in de randstad bijna niet meer te vinden. Dat worden allemaal of wokrestaurants of van die tapas-achtige Aziatische restaurants (chinees met sushi).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top