Herfstrolletjes met Salade en Friet

Herfstrolletjes met Salade en Friet

Herfstrolletjes met Salade en Friet
Vandaag had ik ook weer een andere dag dan anders, echt zo’n week waarop alles anders is. Zo had ik ‘s ochtends vroeg een afspraak in Utrecht. Daarna even boodschappen doen op de Ellekoot, dan naar Doorn en daarna gewoon die huishoudelijke dingen. Druk, druk druk.

Bij de slager op de Ellekoot had ik de special van deze week gekocht: herfstrolletjes. Dit is winters gekruid gehakt met kaas, omwikkeld met spek en een dun lapje rundvlees. Deze kunnen prima in de Airfryer. De Airfryer (met de franse friet en drie herfstrolletjes) heb ik op 180 graden voor 20 minuten gedaan. Zowel de friet als de herfstrolletjes waren prima. Erbij aten we een gemengde rucolasalade.

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top