Roti van Toko Veenendaal

Roti van Toko Veenendaal

Roti van Toko Veenendaal
Vandaag was het een vreemde dag. Ik had een dag omgeruild vanwege een belangrijke vergadering vandaag en moest dus werken. Na het werk kon ik, eindelijk, mijn nieuwe telefoon ophalen. Kortom het werd een latertje. Omdat ik toch in het dorp was, ben ik even langs Toko Veenendaal gegaan. Ik haalde er de roti compleet, dat schijnt één van de meest populaire maaltijden te zijn.

Ik kreeg per persoon 1 flinke bak met aardappelen, kousenband en kip kerrie. Los erbij een roti-vel. Normaal hoort er ook nog een ei bij, maar dat vinden we alle twee niet lekker. Thuis hebben we de maaltijd warm gemaakt in de magnetron. Zoals je ziet een flinke maaltijd. Het smaakte heerlijk.

Grappig is wel dat ik qua smaak de roti al best goed zelf kan maken, alleen die verse roti-vellen. Die zijn echt zo lekker.

Toko Veenendaal
Prins Bernhardlaan 10
3901 CC Veenendaal

0
(133 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top