Spinazie met Aardappeltjes en Kaasschnitzels

Spinazie met Aardappeltjes en Kaasschnitzels

Spinazie met Aardappeltjes en Kaasschnitzels
Het was maar goed dat ik gisteren al de boodschappen voor het avondeten van vandaag had gedaan. Er waren wat problemen op het spoor, waardoor ik een heel stuk van de provincie Utrecht per streekbus heb gezien. We aten spinazie met gekookte aardappeltjes en kaasschnitzels uit de Airfryer. In de voorverwarmde Airfryer heb ik de kaasschnitzels 10 minuten op 180 graden gebakken. Ze waren prima krokant, maar de kaas was nog niet helemaal gesmolten. Kortom de volgende keer 2 minuutjes erbij.

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top