Varkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer

Varkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer

Varkenshaas in Bladerdeeg uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram champignons, paprikapoeder, 4 vellen bladerdeeg, 1 varkenshaas, 4 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Bak vooraf 1 fijngehakt teentje met 1 theelepel sambal even aan in hete boter. Voeg 100 gram fijngesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met een beetje paprikapoeder. Laat op een bordje afkoelen. Laat 4 vellen bladerdeeg ontdooien. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Verdeel de champignons over 2 bladerdeegvellen. Vouw het dunne deel van de varkenshaas zo, zodat je een varkenshaasje krijgt wat overal even dik is. Snijd de varkenshaas doormidden. Omwikkel elk varkenshaasje met elk 2 plakjes ontbijtspek. Leg de varkenshaas op de champignons. Vouw het bladerdeeg om de varkenshaas. Druk de randjes dicht met een vork. Leg de varkenshaas-pakketjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(217 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top