Letter van Croquet van de Croquetten Boutique Utrecht

Letter van Croquet van de Croquetten Boutique Utrecht

Letter van Croquet van de Croquetten Boutique Utrecht
Vrijdag was ik bij de Croquetten Boutique en at daar een super lekker broodje satékroket. Jammer dat Michel er niet bij was, maar om hem toch te kunnen laten proeven van deze kroketten nam ik twee kroketletters “letter van croquet” mee. Van de drie smaken koos ik de draadjesvlees en de mokka-hazelnoot kroketletter. Deze kroketletters kunnen in de oven of Airfryer. Ideaal voor ons.

Vandaag hebben we beide letters geprobeerd. Over de zoete werd een beetje wantrouwend gedaan, dat kan toch niet lekker zijn? De letters gaan in een voorverwarmde Airfryer op 200 graden voor 11 minuten (ze kunnen er niet tegelijk in). Even een minuut laten afkoelen en eten.

We begonnen met de draadjesvlees kroketletter. Een ouderwets lekkere kroket. Krokant en met een goede draadjesvlees smaak. Daarna de mokka-hazelnoot kroketletter. Dat was spannender. Tijdens het bakken rook het een beetje naar de kerstmarkt, van die tentjes waar ze maronen (tamme kastanjes) warm maken. Nu alleen nog de kerstmuziek op de achtergrond erbij!

De smaak was verrassend, niet super zoet, maar gewoon zoet. je proefde de hazelnoot en ergens ook de mokka. Verhouding qua smaak was prima. Michel gaf aan dat het smaakte naar een warm hazelnoot-mokka schuimgebakje. Britt had de letter veel heftiger verwacht qua smaak, maar dat was niet het geval. Voor haar was dit prima. Deze zoete letter is anders dan je verwacht, je bent natuurlijk het hartige gewend. Het heeft ook het krokante van een ‘normale’ krokant, maar dan met een zoete vulling. Ikzelf vond de mokka-hazelnoot kroketletter eigenlijk verrassend lekker. Kortom gewoon proberen zo’n zoete kroket!

Naast de draadjesvlees- en mokka-hazelnoot- kroketletter is er ook een oude kaaskroketletter verkrijgbaar bij de Croquetten Boutique.

Croquetten Boutique
Bakkerstraat 7
3511 JV Utrecht

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top