Thai Sushi en Thai Tapas van Happy Thai Corner Ede

Thai Sushi en Thai Tapas van Happy Thai Corner Ede

Thai Sushi en Thai Tappas van Happy Thai Corner Ede
Vandaag een andere vrijdag dan anders. Dan ook maar wat anders eten. Zelf dacht ik aan Happy Thai Wok en Michel vond dat helemaal perfect. Ik was vooral benieuwd naar de Thai sushi en de Thai tapas. Michel koos een hoofdgerecht.

De Thai sushi die ik had gekozen was Ped Rom Kwan, dit is kleefrijst met gerookt eendenfilet en saus. De andere Thai sushi was de Tom Khaa Kai, dit is kleefrijst met romige saus met kokosmelk, citroen en kipfilet. Van elk kregen we vijf stuks.

Daarnaast had ik twee gerechten van het Thai tapas menu gekozen. Ik had de Nam Prik Ong, Thaise noordelijke stijl peperdeeg met gehakte kip, rode uien, knoflook en tomaten. De andere Thai tapas was de Neua Kratiem, gebakken biefstuk met knoflook, peper en groente in oestersaus. De gerechtjes werden in kleine bakjes geleverd.

Als laatste had ik nog een snack/voorgerecht gekozen omdat dit er eigenlijk wel een beetje bij hoort de Thod Man Plaa – gebakken Thaise viskoekjes met saus. Michel koos uit de menulijst een hoofdgerecht. Dit was de Ped Yang. Ped Yang is gegrilde eend met gebakken groente en daarbij hoorde een bak witte rijst.

De bestelling zette ik al vroeg op de middag met een bezorgtijd om 18:00. Klokslag zes uur werd de bestelling geleverd. Helemaal top! De Thai tapas vond ik leuk, zo kan je verschillende smaken proeven van de Thaise keuken. Bestel er gewoon een aantal en neem er een bak rijst bij en je hebt een soort van Thaise rijsttafel. De Thai sushi was ook leuk, twee totaal verschillende smaken. De eend van Michel was ook heerlijk. Conclusie we hebben heerlijk gegeten. Ik heb wel een beetje veel besteld, maar dat is lekker voor de lunch morgen.

Happy Thai Corner
Telefoonweg 75-77
6713 AK Ede

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top