Kipsatékroket van De Croquetten Boutique Utrecht

Kipsatékroket van De Croquetten Boutique Utrecht

De Croquetten boutique Utrecht broodje kipsaté
Vandaag had ik een afspraak in Utrecht. Na de afspraak had ik bedacht om nog te shoppen in Utrecht. Helaas was de winkel waar ik naar toe wilde permanent gesloten. Voor de rest had ik eigenlijk weinig nodig, maar ik was getipt over het Nederlands Volksbuurtmuseum. Dat zou heel leuk zijn. Dat was het ook, ik ben er ook wel even bezig geweest. Grappig dat kinderen van nu een diskette een 3d geprinte versie van het opslaan-icoontje vinden! Na het bezoek aan het Volksbuurtmuseum ben ik weer het centrum in gelopen en daar ben ik naar de Croquetten Boutique geweest.

Ik koos er voor een broodje kipsaté. Dit broodje was belegd met de kipsatékroket, limoenmayonaise, atjar, kroepoek en gefruite uitjes. Om het broodje handig te eten moest de kroket ondersteboven. Dus met de limoenmayonaise naar beneden. Als je het eenmaal weet dan doe je dat direct, andere klanten hadden daar al de handigheid in.

Leuk is dat er echt vaste klanten zijn, die dus ook enthousiast zijn. Zo had ik een gesprek met een andere klant die vertelde dat eigenlijk alles lekker is en dat ze er vaker kwamen. Leuk! Mijn oordeel? De kipsatékroket was echt handgemaakt, het broodje en beleg vers. Kortom gewoon lekker.

Ps. Ik hoorde de eigenaren praten over de roti- en rendang-kroket… Die lijken me zo lekker, zet maar op de kaart!

Croquetten Boutique
Bakkerstraat 7
3511 JV Utrecht

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top