Wraps met Krokante Kipschnitzels

Wraps met Krokante Kipschnitzels

Wraps met Krokante Kipschnitzels
Op zoek naar recepten voor de Airfryer kwam ik de stand en minuten tegen voor krokante kipschnitzels. In de zomer doe ik krokante kipschnitzels door de sla en door het jaar heen ook tussen wraps. Alleen bakte ik het gewoon in hete boter. Dan wordt het krokante toch wat zompig. In de Airfryer heb je daar geen last van, het blijft gewoon krokant. Leg wel even een spatdeksel over de kipschnitzels, scheelt een boel rook van het rondvliegende kruim.

Ingrediënten: 4 krokante kipschnitzels, 8 mini-röstirondjes, 4 wraps, tomatenketchup, knoflooksaus, veldsla, rauwkost,

Aantal personen: 4

Verwarm de Airfryer 3 minuten voor op 180 graden.Doe de krokante kipschnitzel en 8 mini-röstirondjes in het mandje. Zet de Airfryer 10 minuten aan op 180 graden. Verwarm 4 wraps in de magnetron. Besmeer met tomatenketchup en knoflooksaus. Verdeel de veldsla en rauwkost over de wraps. Leg op elke wrap 1 krokante kipschnitzels en 2 röstirondjes. Vouw dicht en steek dicht met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top